Перейти до основного вмісту

Формуємо толерантне українське суспільство

Формуймо толерантне українське суспільство!

Навчальний заклад став активним учасником проєкту від ГО "НЕ ЦЬКУЙ!"
Проєкт започаткований з метою формування, становлення та розвитку толерантного українського суспільства.Цьогоріч було проведено IV Міжнародний Антибулінговий урок, учасниками якого стали учні початкової ланки!
Учні 3-А класу разом із класним керівником Ліаною Юнак під час практичної діяльності виконували вправи «Асоціативний кущ Булінг-це…», «Наші долоньки проти булінгу», «Емоційне коло». Переглянули відеоролик «Гидке каченя» та обговорили, які види булінгу були висвітлені у казці.

Учасники проєкту учні 3-Б класу з класним керівником Наталією Тищенко виконали інтерактивні вправи «Малюю себе», «Склади слово», «Стоп, булінг» та переглянули презентацію, відеоматеріали з теми. За допомогою даних технік учні отримали знання та практичні навички, як протидіяти елементам цькування та кібергбулінгу.

Використовуючи матеріали ГО «Не цькуй», урок пройшов доступно, змістовно, захоплююче, цікаво. Творчі вправи та завдання сприяли поширенню серед учнів свідомого ставлення до формування дружного та безпечного середовища.Участь у даному проєкті сприяє шляхам формування психологічно безпечного освітнього середовища.
Не цькуй! Стоп булінг!





Коментарі