Перейти до основного вмісту

Завершення експерименту.

Підписано наказ про завершення дослідно-експериментальної роботи з теми : "Тьюторська технологія як засіб реалізації принципу індивідуалізації в освіті" від 04.12.2020 р. № 1499. 

 Робота, яку виконували заклади освіти, Інститут індивідуалізації та тьюторства, Тьюторська асоціація України оцінена на високому рівні. Кожен творчий колектив вніс свою унікальну частинку знань, вмінь, професійного педагогічного досвіду і продемонстрував якнайкращі результати дослідження, за що висловлюєму велику вдячність і шану!
 Щиро дякуємо керівникам дослідно-експериментальної роботи С. В. Вєтрову і Н. С. Погрібній за професійне фахове керування роботою в сфері розуміння майстерності використання тьюторської технології в освітніх практиках, директорам закладів освіти (Т. М. Прокоп'євій, Р. М. Рудій, Л. А.Калмичковій, С. В. Кіриченко, Л.В.Середі, О.О. Інденко, К.М.Мелашенко, С.Є.Михайловій, Н.М.Руденко, Н.В.Гузик, О. Остапчуку, Н.С. Погрібній), їхнім заступникам, психологам та всім вчителям, які долучилися до експериментальної діяльності!


Коментарі