Перейти до основного вмісту

Апробація антикорупційних інструментів

     Нагальною потребою сучасності є виховання доброчесного, відповідального, справедливого покоління дітей. Такого, яке буде знати як свої права , так і обов'язки, і буде вчитися брати відповідальність за свої дії.
У вересні команда EdCamp відібрала 160 педагогів з усієї України, для участі у спільному проекті з USAID ВзаємоДія. Метою якого є розбудова доброчесності та підтримка антикорупційної політики.
Педагог - організатор нашої школи Малюта Катерина Сергіївна взяла участь у дводенному тренінгу - навчанні освітян з використання антикорупційних інструментівТренерську команду представляли : Рябуха Алла ( начальниця управління Державної служби якості освіти у Сумській області); Катерина Мінаєва (учителька Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. Д.Косаренка);  Людмила Таболіна фіналістка конкурсу «Global Teacher Prize Ukraine - 2019», директорка ЗОШ №3 м.Харків.

 Повернувшись у школу з повним комплектом навчальних матеріалів з антикорупції та новими знаннями, разом з учнівством почали апробовувати нові інструменти. На антикорупційних уроках досліджували поняття доброчесності та етики. В ігровій формі вчилися протидіяти корупції.
Під час антикорупційного QR - квесту, у якому змагалися учні 9 - 11 класів, діти намагалися максимально доброчесно вирішити питання, які пропонувалися у грі.


Ми будемо і надалі продовжувати роботу з антикорупційними інструментами. Тому пропонуємо один із них Вам, вчителям, учням, батькам і всім, у кого є 5 хвилин вільного часу та бажання перевірити наскільки Ви є непідкупними у своєму житті. Онлайн гра "Непідкупність": https://nepidkupnist.in.ua/?fbclid=IwAR2SoU7-aetg5I_wS0vSKIjKQj-2sbbKstBmwuV3Qdd5YrHjahxF_65r6KI

Коментарі