Перейти до основного вмісту

З Днем працівників освіти!

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю...Щорічно в першу неділю жовтня всі освітяни відзначають своє професійне свято, напередодні, у нашій школі відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу. 


Підсумки Дня самоврядування було підведено перед святковою програмою "Парасольки вчительських мрій". Під час якої  на адресу освітян лунало багато щирих, теплих слів, а також учні підготували безліч прекрасних виступів.

За сумлінну працю, високу результативність у роботі, особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти, директор нагородив грамотами працівників школи.

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!
     Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом –  Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Коментарі