Перейти до основного вмісту

26 квітня - День цивільного захисту.

26 квітня у нашій школі відбувся День цивільного захисту з метою удосконалення теоретичних знань і практичних навичок щодо дій в умовах екстремальних ситуацій.  Учні та педагогічний колектив школи перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя.


Вранці школярі зібрались на єдиний виховний захід, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту.
Класні керівники у цікавій та змістовній формі  розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки  та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, нагадали план дій під час радіаційної небезпеки, не забули про правила поведінки на водоймах.
Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми.


  
  





 Учні школи підготували стіннівки та малюнки відповідної тематики. Діти також підготували повідомлення про дії населення під час наздвичайних ситуацій.


  

До тижня  охорони здоров'я на 2 поверсі діяла виставка учнівських малюнків "Безпечне та здорове майбутнє праці" в рамках проведення всесвітнього дня охорони праці, що святкується 28 квітня.

У шкільній бібліотеці протягом тижня діяла виставка художньої та наукової литератури, присвячена ліквідації аварії на ЧАЕС та стихійних лихам.
Завершальним етапом Дня цивільного захисту стала евакуація школи. На підсумковій лінійці директор школи Інденко О.О. відмітив, що учні та вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій. 



Коментарі