Перейти до основного вмісту

Вітаємо із перемогою!

01 лютого на економічному факультеті Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. Олімпіада зібрала знавців економіки з усієї області. Завдання були не з легких. Але учениця нашої школи Ісламова Раяна (10-А клас) здобула перемогу,  посівши ІІІ місце.  
08 лютого на геолого-географічному факультеті Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. До обласного центру приїхали кращі знавці географії. Захищати честь міста Лозова випало в тому числі й двом учням нашої школи: Ісламовій Раяні (10-А клас) та Швидкому Ігору (11-Б клас). Завдання були важкими і цікавими водночас. Швидкому І. до перемоги не вистачило декількох балів, а ось Ісламова Р. посіла ІІІ місце. 
Брати участь у олімпіаді такого рівня – це вже перемога! А посісти призові місця – це подвійна перемога! А якщо з двох предметів? Тож вітаємо Ісламову Раяну з перемогою на Всеукраїнських учнівських олімпіадах відразу з двох предметів!!! Перемог і натхнення у майбутньому!!!

Коментарі