Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з вересень, 2024
     Протягом тижня було проведено ряд заходів присвячених 155 річниці міста Лозова. Серед них: краєзнавча екскурсія “Вуличками нашого міста” для учнів 9-11 класів; участь у поетичному конкурсі “Місто у словах”; благодійний ярмарок; квест “Посвята у першокласники”, де на станціях “Миру”, “Патріотичній” учні дізналися про історію нашого міста та виконали патріотичні завдання; наш ліцей приєднався і до флешмобу “Лозова - це Україна”.   Педагогічний колектив долучився до збору на потреби ЗСУ і зібрав суму 6710 гривень.   Висловлюємо велику вдячність батькам, учням та вчителям за своєчасну підготовку та надані вироби для участі у благодійному Ярмарку.   Також проведено “Олімпійський тиждень”, під час якого відбулися змагання присвячені Дню міста Лозова. Зокрема у 4-Б класі провели День спорту, а після нього учні вшанували пам'ять загиблих воїнів на Алеї Слави. Бажаємо миру, радості, натхнення нам і нашому любому місту!                      
Н айщиріші привітання з нагоди Дня міста Лозова – міста з цікавою історією. Це свято улюблене і шановане всіма містянами, адже впродовж багатьох років Лозова була і залишається джерелом невичерпної енергії й добра, яка наповнює серця гордістю за свою малу батьківщину. Беззаперечно, що найбільша цінність нашого міста – це його мешканці: талановиті, щирі, добрі й працездатні, які створюють матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки їхнім старанням, умілим рукам, наполегливій праці місто наповнюється життям! Щиро бажаємо миру в країні і в кожній домівці. Добробуту, затишку, злагоди, процвітання нашому місту і кожному з нас!

Починаємо навчальний рік

  Шкільна родино, від усього серця вітаємо з Днем знань! Нехай цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе та світу, надихне вас успіхами виховання, а батьків – гордістю за своїх дітей. З нагоди свята бажаємо усім міцного здоров'я, незабутніх миттєвостей шкільного життя та захоплюючих відкриттів! Завдячуємо нашим захисникам за можливість навчатися та навчати!